Despre noi
in cateva cuvinte


Despre noi

Stim cum sa construim incredere si sa oferim
cea mai buna calitate

Detergenții clasici conțin diverși compuși toxici - fosfați, sulfați, cloruri. Pentru creșterea performanțelor, în compoziția detergenților se adaugă nitriți și fosfați, care au ca efect reducerea durității apei. Ajunși în mediul acvatic, aceștia stimulează înmulțirea algelor, ceea ce duce la scăderea conținutului de oxigen în apă, afectând fauna acvatică. Marea Neagră este cea mai afectată întindere de apă din lume din cauza lipsei de oxigen.
- Detergenții conțin agenți tensioactivi - responsabili pentru crearea spumei și efectului de degresare. Aceștia sunt mai periculoși decât fosfații, fiind necesară o perioadă foarte lungă de timp pentru a fi eliminați din natură. (Ca soluție alternativă se recomandă folosirea produselor pe bază de acizi grași).Ne construim experienta
efectiv in fiecare zi din

2019


- Detrergenții conțin surfactanți - substanțe care ajută apa să intre mai repede în haine. Aceste substanțe eliberează benzen în atmosferă atunci când sunt periculoase. Benzenul este toxic și este considerat un factor în apariția mai multor afecțiuni, printre care și cancerul.
- Multe din substanțele chimice folosite în compoziția detergenților nu au ca scop curățarea hainelor; ele sunt adăugate pentru a face hainele să pară mai albe sau mai strălucitoare, mai ales în lumina soarelui, având astfel rolul de înălbitor optic. Expunerea la aceste substanțe cauzează alergii în timp. Coloranții și parfumurile folosite în compoziția detergenților sunt, de asemenea, foarte nocive, mai ales pentru persoane mai sensibile.
- 20% dintre copii suferă de diverse forme de astm și, în aceeași proporție, de dermatită ori alte afecțiuni ale pielii, utilizarea detergenților obișnuiți afectându-le starea de sănătate.


- La ora actuală, din consumul total de detergenți, doar 15% sunt bio. Detergenții organici nu conțin cloruri, fosfați sau alte substanțe chimice nocive și nici coloranți sau parfum. De obicei, aceștia sunt făcuți din uleiuri vegetale iar plantele sunt obținute din culturi organice.
În curând, vă așteptăm la cea mai nouă Curățătorie și Spălătorie Ecologică din Tîrgu-Jiu, pentru a elimina împreună elementele toxice din viața dumneavoastră.
Daca ai nelamuriri nu ezita sa ne contactezi

+4 0767 249 221

Luni- Vineri, 09:00 - 17:00